Zoeken:

Aanverwante dochters
  • Geen aanverwante dochterpagina's ingesteld

 

Linknet nieuwsbrief
    E-mail:
    Inschrijven
    Uitschrijven
Algemene info iv.m. links toevoegenEen gratis link plaatsen.
Indien je je eigen link gratis wilt toevoegen aan de dochter "maltezers", vul dan het onderstaande formulier in en vervolledig de verschillende stappen. Opgelet! Een gratis aanvraag geeft geen 100% zekerheid tot plaatsing op "maltezers" en de plaatsing kan lang duren.

Een betalende link plaatsen.
Indien je een betalende link wilt toevoegen aan de dochter "maltezers", Klik dan hier voor meer info. Deze plaatsing geeft 100% zekerheid tot plaatsing op "maltezers".
1. Link aanvragen - Gratis plaatsingIndien je je eigen link wilt toevoegen aan de dochter "maltezers", vul dan het onderstaande formulier in.
De beheerders zullen dit dan zo snel mogelijk bekijken en je iets laten weten.

2. Link ook naar ons - aangeraden !Wilt u uw website plaatsen op Linknet, dan vragen wij dat u eerst zelf een link plaatst op uw website naar Linknet. Plaats eerst een link terug en verstuur dan dit formulier. Door het groot aantal linkaanvragen maken enkel websites die TERUGLINKEN kans om geplaatst te worden.

Bijvoorbeeld:

Maltezers Linknet

Om deze tekstlink op uw website te plaatsen kopieer (CTRL+C) en plak (CTRL+V) de volgende code in uw webpagina:

<a href="http://maltezers.linknet.be" title="maltezers">Maltezers Linknet</a>

Andere mogelijkheden om een link naar Linknet te plaatsen vindt u hier.


DE TERUGLINK MOET ZICHTBAAR ZIJN EN MOET BEREIKBAAR ZIJN VANOP UW SITE !.
3. Visuele controleGelieve de code in te geven die je in de afbeelding rechtsonder ziet. Dit is verplicht om te vermijden dat dit formulier uitgevoerd kan worden door een geautomatiseerd proces. (De ingave is niet hoofdlettergevoelig.) Bij het aanmelden van uw site gaat u akkoord met de Privacy Policy van Linknet.be

Security Image


© 2012 LinkNet - Startpagina België & Nederland